0 item(s)

Dierchiplezer LID 573 ISO / MULTI met USB

266.2 € 266,20

Beschikbaarheid In voorraad

De LID 573 ISO of MULTI chiplezer kan via USB communiceren met een computer of andere externe apparatuur. (optioneel: Bluetooth)

* Verplichte velden

266.2 € 266,20
Aantal:

Geschikt voor dierherkenning van europese chips. Toe te passen op paarden, honden, katten en vogels etc.

De LID573- chiplezer is een lezer voor dierherkenning en kan via USB poort communiceren met een computer of andere externe apparatuur.

De kleine robuuste lezer is handig in gebruik en makkelijk mee te nemen. De gelezen identificatie code wordt samen met het transpondertype op het LCD scherm weergegeven.

Communicatie
De LID573 chiplezer kan via een USB poort worden aangesloten op een computer of andere externe apparatuur. De opgeslagen chipcodes kunnen met datum en tijd worden opgehaald uit de chiplezer waarna ze voor verdere verwerking beschikbaar zijn. De aansluitkabel en PC software worden gratis meegeleverd.

Simpel in gebruik
De LID573-chipreader kenmerkt zich in gebruikersgemak. U hoeft niet eerst een dikke handleiding door te nemen voordat u aan het werk kunt. U kunt gelijk beginnen want er is maar een knop! Houd de knop ingedrukt en de chiplezer zal de identificatiechips beginnen te lezen.

Ondersteuning voor de meest gangbare transponders
De LID573-MULTI chiplezer leest de gangbare europese en amerikaanse identificatiechips.

De LID573 is er in 2 uitvoeringen:

LID573-ISO
De LID573-ISO leest alle gangbare transpondertypes waaronder o.a. trovan®, ISO-FDXB, FECAVA, HDX, PSK1&2.

LID573-MULTI
De MULTI versie leest naast de bovengenoemde transponder types ook de Amerikaanse AVID ENCRYPTED transponders.

De LID573 is zeer eenvoudig in gebruik. De lezer wordt geactivereerd door de rode drukknop langer dan 0,2 seconden in te drukken. Wordt de drukknop binnen 0,2 seconden weer los gelaten, dan verschijnt het laatst gelezen transponder nummer opnieuw.

De LID573 heeft een afneembare riem clip. De behuizing is gemaakt van ABS kunststof. (RAL7000/7016).

Als er zich een transponder binnen het bereik van de lezer bevindt wordt de code op het 2 x 16 karakter display getoont. Het LCD heeft verlichting waardoor de code goed uitleesbaar is.

Er wordt gebruik gemaakt van een standaard 9Volt blok batterij (alkaline). Komt de batterij spanning beneden de 7 Volt dan krijgt de gebruiker een waarschuwing. Wordt er geen transponder gedetecteerd, dan verschijnt de text “no code” op het scherm.

Hoe waardeert u dit product?

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Service

Schrijf hier uw beoordeling